06-13270671 info@liliancoenen.nl

Lilian Coenen is trainer en coach.

Haar kracht: de communicatie en samenwerking tussen mensen verbeteren

 

Over Lilian Coenen

Ik studeerde psychologie aan de Universiteit Utrecht en behaalde mijn doctorandustitel met een specialisatie in communicatie. Na een carrière als pedagoog en psycholoog vestigde ik me in 2002 als zelfstandig psycholoog, trainer en coach.

Verbonden met vakgenoten

Ook van een trainer en coach verwacht je dat je die over de meest up-to-date kennis beschikt. Ik ben lid van de volgende beroepsorganisaties:

Ik ben Registerpsycholoog, dat houdt in dat ik geregistreerd sta in het register van het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Jezelf ontwikkelen, je vaardigheden scherpen, kennis vergaren. Dat bied ik anderen, maar ik doe het zelf ook. Zo schreef ik samen met vakgenoot Maartje ter Horst van Delden het boek De Ronde Stad (Uitgeverij Galant, 2011).

Samenwerking

Als een training vraagt om extra expertise of als het om grotere groepen gaat die tegelijkertijd training krijgen, schakel ik de hulp in van een netwerk van trainers en coaches met wie ik regelmatig samenwerk.

Voorbeelden van intensieve samenwerking:

  • Voor de trainingsmethodiek die communicatiepatronen van jezelf en binnen teams inzichtelijk maakt, De Ronde Stad, werk ik samen met Maartje ter Horst van Delden.
  • Voor de coachingstechniek mentale analyse, waarbij de coache inzicht krijgt hoe hij zich handhaaft in zijn omgeving, wat de drijfveren zijn en waarom je zo doet, werk ik samen met vakgenoten deskundig in mentale analyse.
  • Met trainers van het trainersplatform NICJ verzorg ik feedbacktraining.
  • Met een groep trainers van de NVO2 werk ik sinds 2005 samen.

Lilian Coenen - Psycholoog / Trainer / Coach

Het werk van Lilian Coenen

Van grotere organisaties als de Nederlandse Spoorwegen tot kleinere instellingen als opleidingsinstituut Spring/Hoebergen: ik ben gericht op communicatie en samenwerking. Zowel individueel als in teamverband. Ik verzorg training en coaching.

Ieder mens wil zich ontwikkelen, wil doorgroeien en veranderen.

OPDRACHTGEVERS

Ik ben trots op mijn opdrachtgevers, hieronder vindt u een greep uit deze groep.

NS, Nederlandse Spoorwegen opleidingenNS, Nederlandse Spoorwegen Opleidingen

ProRail

Hogeschool Utrecht
(Pedagogiek, Social Work en IVK)

IKC Laterna Magica

AVS, Algemene Vereniging Schoolleiders

CNV, Christelijk Nationaal Vakverbond

ReconnAct

NTI, Nederlands Talen Instituut

Ook je communicatie en samenwerking verbeteren?

Zoek je een trainer, een coach of een individuele begeleider die begint bij je wensen (of die van je team), die oog heeft voor je kwaliteiten en die je concrete handvatten geeft om aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op of kijk eerst nog even op deze website.