06-13270671 info@liliancoenen.nl

Coaching begint met jouw vraag.

Samen bespreken we wat de beste werkwijze is.

Samen bespreken we wat de beste werkwijze is

Van een conflict op het werk tot communicatieproblemen met dierbaren: de aanleiding om contact op te nemen met Lilian Coenen verschilt. Overeenkomst is dat mensen zich willen ontwikkelen, maar tegen belemmeringen aanlopen.

Hoe werkt coaching?

Contact opnemen met een coach is soms best een stap. Daarom maak ik die eerste stap zo laagdrempelig mogelijk. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. In dat gesprek kun je vragen je wat je wilt. Zo bepaal je of ik degene ben die jou de beste coaching biedt.

Welke coachingmethode werkt het beste?

Coaching begint met jouw vraag. Wat is nuttig om te bespreken zodat je daadwerkelijk een stap verder komt? Uitgangspunt is niet zozeer de vraag wat het probleem is, maar meer de vraag wat je wil bereiken. Samen bespreken we wat de beste werkwijze is. Afhankelijk van de coachingsvraag zet ik verschillende coachingstechnieken in. Van Oplossingsgericht coachen tot mentale analyse. Soms laat ik alle technieken achterwege en is een goed gesprek de beste methode.

Jij bepaalt

Er zijn meerdere coachingstechnieken. Rationeel-emotieve therapie, Socratisch coachen, Transactionele analyse, om er een paar te noemen. Ik focus me op twee vragen: wat werkt en waar voel jij je het prettigst bij? Uiteindelijk bepaal je zelf wat het beste werkt.

Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen u in staat bent daadwerkelijk te realiseren.

Johann Wolfgang von Goethe

Lilian Coenen is:

  • Lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen
  • Geregistreerd als Registerpsycholoog
  • Aangesloten bij de NVO (beroepsvereniging van hrm-professionals.
  • Lid van de NOBTRA (de Nederlandse orde voor beroepstrainers)
  • Gecertificeerd Oplossingsgericht Coach en Trainer (NOAM)
  • Mede-auteur van De Ronde Stad (uitgeverij Garant, 2011)

Meer informatie

Ben jij benieuwd welke coachingmethode voor jou het beste werkt?

Zoek je een een coach of een individuele begeleider die begint bij je wensen, die oog heeft voor je kwaliteiten en die je concrete handvatten geeft om aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op of kijk eerst nog even op deze website.